22 Nisan 2012 Pazar

Modifiye ve Modifiye oyunları

Sadece araba oyunları hatta sadece drift oyunları için açılan driftoyunlari.com'da artık drift oyunlarının yanısıra hemen hemen bütün lüx araba modifiye oyunları'da bulabilecek ve oynayabileceksiniz.
Driftoyunlari.com'a günlük drift ve modifiye oyunları eklenmekte olup oyunlar özenle seçilmektedir. Modifiye oyunları kategorisinde modifiye edebileceğiniz araçlardan birkaç örnek vermek gerekirse; Audi, Mercedes, Ferrari, McLaren, Lamborghini vb. bütün lüx markaların çoğu modelini modifiye edebilirsiniz. Modifiye oyunlarında amaç, seçtiğiniz arabayı istediğiniz şekilde modifiye etmektir.
İyi güzel modifiye oyunları varda, nedir bu modifiye diye soracak olursanız, Modifiye aracın orjinallini bozarak eklemeler ve çıkarmalar yapılarak araçta istediğimiz görünüşü ve performansı almak için yaptığımız bütün işlemlerdir.
Şöyleki; iç modifiye ve dış modifiye olarak modifiye'yi ikiye ayırabiliriz.

  1. İç modifiye: İç modifiye aracın gününü ve performansını artırmak için motorda ve iç aksamlarda yapılan bütün değişikliklerdir.
  2. Dış modifiye: Dış modifiye araçta istediğimiz görünümü yani daha estetik bir görüntü elde etmek için aracın şekli şemali ile ilgili yaptığımız bütün eklemeler, çıkarmalar yani yaptığımız bütün değişikliklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pes 2014 oyna - Oyun oyunlar - 6TN Oyunlar